Доставка и плащане

След получаване на Вашата поръчка, наш служител ще се свърже с Вас по телефона за потвърждение и допълнителна информация при желание от Ваша страна.

Вие трябва  да посочите или да потвърдите Вашите данни:

- вид и брой на поръчаните продукти

- адреса за доставка или Офис на Куриер до поискване - по Ваш избор!

- имената на лицето, което ще получи пратката

- телефон 

Доставка до Офис на Куриер има следните предимства:

- цената е по ниска

- взимате продукта в удобно за вас време, без да е необходимо да чакате куриера на адрес, което може да отнеме няколко часа 

Непотвърдени поръчки не се изпращат !

 

Продуктите, които ние ще Ви изпратим са чисто нови, в оригинални опаковки и придружени с Упътване за експлоатация и Гаранционна карта, когато продуктът го изисква .

 

Срок на доставка е  до 2 работни дни, считано от  деня в който  сте направили поръчката. За населени места, в които няма офиси на ЕКОНТ, срокът на доставка е до 3 работни дни

 

Когато пратката е с надпис „ЧУПЛИВО” тя е застрахована и получателя следва да я провери при получаване. Ако се установи нарушаване целостта на стоката, трябва да отбележите това в товарителницата и да се свържете с наш служител по телефона за да ни уведомите.

 

Доставката се заплаща при получаване, директно на куриера или в Офиса  в зависимост от избраният начин на доставка.

Крайната сума на плащане се образува от цената на продукта и куриерската такса!

Част от предлаганите продуктите са с безплатна доставка - в сайта тези продукти  са посочени със съответната информация „Безплатна доставка”.