Често задавани въпроси

Как мога да заплатя за поръчката?
В момента предлагаме наложен платеж - плащате на куриера сумата при доставката до вас. Ако се доставя до офис на куриера, сумата се заплаща в съответния офиса при получаването и.
Крайната сума на плащане се образува от цената на продукта и куриерската такса! Част от предлаганите продуктите са с безплатна доставка - в сайта тези продукти са посочени със съответната информация „Безплатна доставка”.
Как се извършва доставката?
Доставката се извършва чрез куриер. Ние работим с ЕКОНТ, но ако желаете при поръчка може да изберете и друг куриер.
Колко време отнема доставката?
Срок на доставка е  до 2 работни дни, считано от деня на поръчката. За населени места, в които няма офиси на ЕКОНТ, срокът на доставка е до 3 работни дни.
Как да върна направена покупка?
Ако поради някаква причина имате нужда да върнете или желаете да замените закупена от нас стока, само се свържете с нас в срок от 7 дни след получаването, след което ние ще ви дадем адрес, на който да изпратите стоката.

Закупените от вас артикули трябва да бъдат върнати до нас в запазен търговски вид, като стоката и опаковката и не са повредени, изцапани или по какъвто и да е друг начин променени от оригиналното им състяние.
Как да поръчам?
Да направите поръчка от нашият онлайн магазин е лесно, бързо и удобно. 
1. На избрания от вас продукт натиснете бутона "поръчай" 
2. Ако продукта няма опции, например размер и цвят, той ще бъде добавен във вашата кошница - при добавянето тя се отваря. Ако продукта, който сте избрали, има опции ще бъдете изпратени в страницата на този артикул. Изберете опциите и натиснте бутона "поръчай".
3. След като сте добавили всички продукти във вашата кошница, натиснете стрелката в корният десен ъгъл и след отварянето на кошницата натиснете РАЗПЛАЩАНЕ
4. Следвайте инстукциите, като попълните данните си и изберете начин на доставка.
Ако желаете може да направите поръчка и по телефона. В работни дни от 8:30 до 18:30 часа или по е-mail!