Директна поръчка на телефон: 0886611845
Летящ фенер BIG
4,90 лв.
Специална отстъпка за количества!
Описание

Детайли

Летящ фенер ГОЛЯМ - с по голям обем и по голяма горивна плочка. Лети и свети много по дълго
Изработен от химически обработена оризова хартия, което я прави практически негорима. В основата на фенера има тънка тел с която е закрепена горивна плочка от напоен във восък памук .Когато плочката изгори, балонът бавно пада на земята.
Безопасност:
- да се пускат само при слаб вятър до 10 км/ч. на открито пространство далеч от дървета, сгради, летища, бензиностанции и др, пожароопасни обекти.
- да се пазят от деца и да се пускат от тях само в присъствието на възрастни хора.
- да не се използват повредени или разкъсани фенери.
Използването на летящите фенери при неподходяща среда или метеорологичните условия може да доведе до пожари.

Спецификация на продукта

Спецификация на продукта

Кратко описание Упътване за използване: - фенерът се разпъва внимателно за да не се скъса хартиеното тяло. Разтваря се леко за да поеме въздух и да е удобен зз запалване на горивната плочка. - маха се защитното фолио от горивната плочка след което се закрепва здраво към фенера с помоща на телта. - фенерът се хваща за върха така че горивната плочка остава отдолу. Запалва се на няколко места, за да се осигури равномерно горене. (По лесно е когато се прави от двама човека - единият държи фенера, другият запалва плочката) - фенерът се пуска да лети чак когато се изпълни с достатъчно количество топъл въздух. ( усеща се как се опитва сам да се отдели от ръцете)